info

                       www.Thai-aroma.nl


 Mekkelholtsweg 22,7523DE EnschedeTel:0681170255

 

informatie


Mijn naam is Tita Srichawong, Thaise van geboorte en woon sinds 1991 in Nederland.

Mijn opleiding heb ik in Bangkok gevolgd en ik ben gediplomeerd masseuse.

Traditionele Thaise massage is een van ‘s werelds oudste genezingsmethoden. De Thaise mensen zien ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage. Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, Ayurvedische en Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak sterk op de asanas van yoga en de aandacht voor de drukpunten lijkt op de nadis uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst.

Thai Aromatherapie

Een behandeling met Aromatherapie is een therapie waarbij gebruikt gemaakt van een basisolie van 100% natuurzuivere etherische oliën.

Bij aromatherapie is de therapeutische werking de vrijkomende geuren van de betreffende olie. Etherische olie is een geurende olie die gewonnen wordt uit planten.

Aromatherapie heeft een diepere inwerking op uw lichaam. De behandeling wordt uitgevoerd met de olie die het beste bij u past. We kiezen samen de olie op intuïtief of naar aanleiding van u klachten.

Aromatherapie is geschikt voor mensen die klachten hebben zoals: lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn, rug-nek-schouderpijn, algemene stressklachten en wanneer het u allemaal eventjes teveel is.


Belangrijk:

voorafgaand aan een eerste behandeling zal er overleg plaatsvinden met betrekking  tot een medische indicatie.

 

Copyright @ All Rights Reserved